Bouw

Bouw-handel.nl voor al uw bouwonderdelen

Zoekt u een webshop die bouwonderdelen verkoopt en levert? Bouw-handel.nl is de online webshop die u zoekt. Door de zeer lage prijzen is het een echte aanrader. Ze zijn gevestigd in Nieuw-Vennep en leveren door heel Nederland heen. Met een zeer snelle lever garantie heeft u uw producten zo in huis. U heeft de meeste producten binnen 1 week binnen, sommige producten zoals een polyester bak hebben alleen meer tijd nodig. De levertijd verschild dus ook van 3 werkdagen tot 3 weken, nou is 80 procent binnen een week leverbaar. Ook helpen ze u met advies op maat. Ze hebben een groot assortiment aan lichtkoepels, deurluifels, dakramen, vlizotrappen en rookkanalen.

Bouw-handel.nl

Bij Bouw-handel.nl bent u bij het goede adres voor uw nieuwe lichtkoepels, dakramen van Fakro, aluminium en glas, vlizotrappen van hout of metaal, Isoduct rookkanalen of polyester bakken. Door de jaren heen zijn ze hierin gespecialiseerd. Ook geven ze u ook nog eens een goed advies over de gekochte producten, zodat u altijd net iets meer over het product weet. Als u er nog niet uit bent of Bouw-handel.nl kunt u altijd nog telefonisch advies met hun opnemen.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van Bouw-handel.nl? Neem dan contact met ze op via de website of kijk even rond. Ook kunt langs komen in hun showroom voor advies.