28 november 2021
camping Limburg

Deze camping in Limburg is zeer veelzijdig

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil op vakantie? Je kunt vliegen naar de andere kant van de wereld, de auto pakken naar Spanje of op pad gaan met de fiets. Maar je kunt natuurlijk ook vakantie vieren in eigen land. Dat doe je het beste op een camping in Limburg.

camping Limburg

De voordelen van een camping:

  • het is een goedkope vakantie
  • je bent dichtbij de natuur
  • je kunt je spullen pakken en vertrekken als het weer slecht is

Waarom mensen van kamperen houden

Nederlanders zijn dol op kamperen. We staan erom bekend dat we heel Europa afreizen met onze tenten. Nederlanders zijn een nuchter volk en zijn snel blij met kleine dingen. We kunnen prima met een wc-rol onder de arm naar het toilet lopen en zijn al lang blij dat we in de natuur mogen zijn. 

Want het mooiste van kamperen is dat je volop in de natuur aanwezig bent. Je kunt zelf koken voor de tent, kunt met je voeten in de aarde staan en lekker dichtbij elkaar slapen. Een camping in Limburg biedt je bovendien de mogelijkheid om gewoon je spullen te pakken en naar huis te rijden als je het zat bent. Het is nooit meer dan een paar uur rijden naar huis als je vakantie viert in eigen land!

camping Limburg

Geen camping liefhebber?

Dan zijn er in Limburg genoeg andere opties. Kies bijvoorbeeld een mooie middenweg met een safaritent of een glamping. Dan is de tent luxer en bovendien al voor je opgezet, dus je kunt erin trekken zonder moeite.