24 oktober 2021

Elemis: Pure luxe met een botanische oorsprong

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Zij beschermt ons elke dag weer tegen UV-stralen, diverse weersomstandigheden en schadelijke invloeden. Natuurlijk is dit slechts één van de functies die onze huid heeft. Je huid verdient het dan ook om regelmatig verwend te worden. De producten van het merk Elemis zijn pure luxe voor je huid. Geniet van een stralende en gezonde teint!

Kwaliteit boven kwantiteit

Elemis is het resultaat van een bijzondere visie. De onderneemster en medeoprichtster van het merk, Linda Steiner, droomde in 1989 van het ontwikkelen van een huidverzorgingslijn voor de detailhandel. Kosten noch moeite werden gespaard om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen. Slechts 2 jaar later werd het merk Elemis opgericht. Sindsdien is het merk altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Elemis is inmiddels uitgegroeid tot het nummer 1 merk op het gebied van huidverzorging in Engeland.

De krachtige combinatie van wetenschap en natuur

Elke formule is ontwikkeld op basis van de baanbrekende en innovatieve combinatie van wetenschap en natuur. Elk product wordt ontwikkeld met veel zorg en toewijding door een team van huidverzorgingsdeskundigen, wetenschappers en onderzoekers. De formules bevatten de meest krachtige biologische ingrediënten. Deze aandacht voor details, baanbrekende formules en uitmuntende resultaten zijn kenmerkend voor de huidverzorging van Elemis.

De kracht van de wetenschap

Het is altijd al de visie van Elemis geweest om huid- en lichaamsverzorgingsproducten van de beste kwaliteit en met een optimale werkzaamheid aan te bieden. Om dit te bereiken worden de allerbeste plantaardige werkstoffen gecombineerd met ingrediënten die in het laboratorium ontwikkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn peptiden en antioxidanten. Zodra de formules compleet zijn, worden ze onderworpen aan klinische tests en gebruikerstests, om er zeker van te zijn dat de producten het uiterlijk van de huid ook daadwerkelijk zichtbaar verbeteren.

De kracht van de natuur

Elemis wijdt zich aan het ontdekken van alle prachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. De gebruikte ingrediënten met een plantaardige basis komen uit alle delen van de wereld. Experts hebben deze stoffen geselecteerd op basis van uniekheid, effectiviteit en krachtige eigenschappen. Alle ingrediënten worden met de hand samengebracht om revolutionaire en innovatieve formules te ontwikkelen op basis van de chemie van de natuur.

Een complete wellness beleving

Elemis biedt niet alleen een assortiment aan verzorgingsproducten aan. Ze hebben ook eigen spa’s, waardoor het mogelijk is om het merk overal ter wereld op een unieke wijze te ervaren. De plekken zijn een weldaad voor alle zintuigen. Kom volledig tot rust en laat je huid verwennen door de producten van Elemis. Dankzij de samenwerking met British Airways kun je tijdens je reizen genieten van een spa. Bezoek bijvoorbeeld eens de Elemis Travel Spa op London Heathrow of op New York JFK Airport.