28 november 2021

Fitness apparatuur leasen geeft u financieel meer ruimte

Het hebben van een vast maandcontract dat volledig past in uw uitgaven, is de manier om het financiële plaatje zo overzichtelijk mogelijk te houden. Door uw maandelijkse betalingen zo laag mogelijk te houden, blijft er voor u meer ruimte over om de resterende geldmiddelen te investeren in andere objecten van uw bedrijf die groei nodig hebben.

Door het precies weten wat uw maandelijkse uitgaven zijn, is het financieel vooruit plannen een stuk gemakkelijker. Door het niet in een keer hoeven af te rekenen van een groot bedrag of door uzelf in de schulden te moeten steken voor de apparatuur die u wilt aanschaffen, is het gemakkelijker voor u om over een langere periode te budgetteren.

Altijd apparatuur in perfecte staat

Een fitnesscenter wat vol staat met slecht onderhouden apparaten trekt niet direct klanten aan. Wilt u dat uw fitnessapparaten er altijd netjes en goed onderhouden eruit zien, om de concurrent voor te blijven? Dan is het leasen ervan de oplossing om u in de toekomst ervan te verzekeren dat u niet met verouderd apparatuur blijft zitten.

Gaat u fitness apparatuur leasen, dan krijgt u een contract dat zodra deze afloopt de apparaten die u op dat moment heeft kunt laten vervangen door nieuwere toestellen. Voordeel hiervan is, wanneer er iets kapot gaat of problemen heeft door normaal gebruik of slijtage, de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het repareren van de fitnesstoestellen of apparaten.

Pas op dat uw leden niet uitgekeken raken

Uw leden zijn altijd op zoek naar de best mogelijke manier om gewicht kwijt te raken en een strakker lichaam te krijgen. U draagt uw steentje bij door uw klanten te helpen deze doelen te bereiken. Fitness apparatuur leasen in plaats van voor een directe aankoop aan te gaan betekent ook voor de klant dat ze niet jaren zijn gebonden aan dezelfde toestellen.

Want wanneer de oude fitnessapparaten eeuwig lijken te worden slaat de sleur toe, wat een gevaar voor uw ledenbestand kan betekenen, opdat ze misschien wel even bij de concurrent gaan kijken. Voor de klant is het ook prettig dat er na verloop van tijd nieuwe spullen komen die de sleur doorbreekt.

Voordelen die u met kopen niet heeft

Een van de voordelen van het leasen is dat eigenaren van sport faciliteiten een nauw verband kunnen leggen tussen hun apparatuurskosten en de inkomsten die hun apparatuur genereert. Waarom zult u de apparatuur rechtstreeks kopen of bij uw bank een kredietlijn afsluiten om de benodigde apparatuur aan te schaffen? Is dit nu echt de meest economische aanpak? Met leasen bent u verzekerd van:

Geen onderhoudskosten.
Lagere opstartkosten.

Flexibele voorwaarden.
Makkelijker om apparatuur te upgraden.

Wat u bij kopen niet heeft is dat u vrij bent om nieuwe, duurdere apparatuur te leasen, nadat het contract is afgelopen ‒ de keus is helemaal aan u.