24 oktober 2021

IPA; uniek en smaakvol

IPA, heb jij er al wel eens van gehoord? Dit staat namelijk voor India Pale Ale, oftewel een heerlijk biertje. De standaard biertjes die veel van ons drinken kennen wij ondertussen al wel. Eens verdiepen in de diversiteit van de smaken is natuurlijk ook erg leuk om te doen toch? Hiervoor raad ik je aan om eens op de website van Mister Hop te kijken. Hier heb je een ruim assortiment waar je zonder problemen uit kunt bestellen. Je dient natuurlijk wel de minimale leeftijd te hebben, maar dat lijkt me logisch toch? Neem vandaag nog eens een kijkje op deze website!

Vandaag bestellen is morgen genieten!

Waar je normaal gesproken voor naar de winkel gaat is tegenwoordig online te bestellen. Mister Hop wist als geen ander dat het online bestellen ook erg eenvoudig moet zijn. Ook wanneer jij een uniek biertje wilt drinken, dan moet je dit gewoon kunnen vinden. Zo was ik voor een paar weken terug ook aan het zoeken naar een biertje voor een speciale avond. Meerdere keren had ik al online gezocht, maar niet het biertje gevonden. Zelf wil ik namelijk mijn partner ten huwelijk vragen met een speciaal biertje. Klinkt cliché, maar wij zijn beide uniek en daar hoort natuurlijk een lekker biertje bij. Met deze gedachten ben ik gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Mister Hop.