24 oktober 2021
Boeken arrangement

Kies nu voor het Boeken arrangement bij Thermen

Wilt u even alle stress van het dagelijkse leven vergeten? Dat kan je op meerdere manieren doen, zoals via het boeken arrangement van Thermen. Waar denkt u als eerste aan bij het woord ontspannen? Wij denken hierbij aan massages, sauna’s en baden. Er is een plek waar u van al deze activiteiten kunt genieten en dat is Thermen Nijmegen. Als u echt eens helemaal tot rust wilt komen dan raden wij boeken arrangement voor Thermen aan. Er zijn verschillende arrangementen waaruit u kunt kiezen. Door te kiezen voor een arrangement bent u goedkoper uit dan gewoonlijk. U krijgt dan een fantastische dag met alles erop en eraan.

Mogelijkheden

Boeken arrangement duizend en één nacht

Het duizend en één nacht arrangement is op het moment van schrijven €57,50. Als u met twee personen gaat dan betaalt u samen slechts €99,00. Het is dan ook de ideale gelegenheid om er eens met uw partner of een vriend(in) op uit te gaan. Bij dit arrangement kan u gebruik maken van alle sauna’s en baden die Thermen Nijmegen te bieden heeft. Wij kunnen u uit ervaring vertellen dat dit er heel wat zijn. Zodra u binnenkomt bij Thermen Nijmegen krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden met daarbij iets lekkers. Hierna krijgt u een Tekya-hammam behandeling en een kokospakking. Na de behandeling kunt u genieten van een kopje Arabische thee. Een ontzettend fijne en ontspannende ervaring dus.

Massage

Boeken all inclusive arrangement

Heeft u echt een heftige periode achter de rug? Als u echt helemaal tot rust wilt komen door middel van een geweldige ervaring die u niet snel zal vergeten dan is boeken all inclusive arrangement een geweldige keuze. Op deze manier kan u echt ervaren wat Thermen Nijmegen allemaal te bieden heeft. Wilt u precies weten wat u krijgt bij dit arrangement? Kijk dan eens op de website van het bedrijf.