28 november 2021

Museum Ruurlo is een leuk idee voor een dagje uit!

Bent u van plan om er binnenkort een dagje op uit te gaan? Dan is het zeker een aanrader om naar het museum Ruurlo te gaan! Veel mensen zijn hier al geweest en vinden het zeker een aanrader om hier naartoe te gaan. Ervaar het museum Ruurlo zelf en bestel via de website snel uw toegangstickets.

Ga naar het museum Ruurlo

Wanneer u naar het museum Ruurlo gaat, kunt u verschillende arrangementen bijwonen waarbij een conservator u een lezing zal houden. Tijdens deze lezing zullen al uw vragen beantwoord worden. Het is een boeiende en sfeervolle en leerzame samenkomst. Bestel daarom snel een toegangsticket voor maar 13 euro! Het is zeker de moeite waard om te gaan.

Wilt u op de hoogte blijven?

Wil tu graag op de hoogte blijven van de nieuwste weetjes en alles over het museum Ruurlo? Dan kunt u uzelf gemakkelijk aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd per e mail en zult u een in de zoveel tijd krijgen van museum Ruurlo. Wanneer u op de website bent, zal er binnen een paar seconden een scherm verschijnen waar u uw e mailadres kunt invullen.