24 oktober 2021
Sporten

Tarieven personal trainer

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf? Probeer dit dan te bereiken via Target Personal Training. Target Personal Training is meer dan jouw standaard sportschool. Target TP is een personal gym waar jij en alle andere sporters centraal staan. Target TP is er niet alleen om te sporten, maar ook om af te vallen, het opbouwen van spiermassa en revalidatie.

Wij hanteren een 100% klanttevredenheidsgarantie!

Wat houdt dit in? Dit houdt in dat wij niets in rekening brengen als jij na de eerste maand van Personal Training 2.0 of de eerste week van Personal Training 1.0, niet tevreden bent.

Wanneer je wel tevreden bent, dan zullen wij samen met jou vol enthousiasme het traject naar een betere jij voortzetten! Barst je nu al vol enthousiasme bij dit idee? Schrijf je dan vandaag nog in voor ons trainingen. Deze zijn de Personal Training 1.0, de Personal Training 2.0 en de Duo Personal training.

Personal trainer

Tarieven personal training per categorie

De tarieven personal training zijn per training verschillend. Hieronder ziet u wat de prijzen zijn per training.

Personal Training 1.0

Bij deze training bieden wij 1 op 1 begeleiding. Je zult samen met onze trainingsspecialisten de ruimte hebben om aan jouw doelstellingen te werken.

Deze training bedraagt €37,50 voor 30 min. Of €52,50 voor 45. Of €67,50 voor 60 min.

Personal Training 2.0

Tijdens deze training gaan wij samen op zoek naar de beste versie van jezelf. Dit doen wij in kleine groepen van maximaal 10 sporters. Hierbij staat kwaliteit op de eerste plaats. Vanaf 6 deelnemers wordt er met twee trainers gewerkt om zoveel mogelijk aandacht te hebben voor elke individu.

Sporten

Deze training bedraagt €125 per maand voor 1 training per week. Of €225 voor 2 trainingen per week. Of €300 voor een onbeperkt aantal trainingen per week. Heeft u liever losse trainingen? Dan betaalt u per training €35. Wilt u een persoonlijk trainingsschema? Deze bedraagt €75.

Duo Personal Training

Deze training doet u samen met een vriend(in) of familielid. Zo werken jullie samen aan de beste versie van jezelf door elkaar ook te steunen. Jullie ontvangen beide begeleiding van 1 trainer. De training bedraagt €35 persoon voor de duur van 45 min. Of €45 per persoon voor de duur van 60 min.

Meer informatie over onze tarieven personal training? Neem dan gerust contact met ons op.