28 november 2021
Iboya Training

Uw leven verbeteren met een goed leefstijl programma

Wil je graag je lichaam verbeteren, maar heb je er moeite mee? Dan kunnen wij u helpen met ons effectieve leefstijl programma. Wij bieden namelijk het Iboya Total Health Academy pakket, daarmee zult u uw leefstijl verbeteren, onder andere door middel van betere voeding, goede beweging, mentale rust en nog meer. Ons programma kun je volledig thuis gebruiken, door middel van video’s en oefen filmpjes. Al onze video’s zijn door professionals opgenomen, en alles is duidelijk aangegeven. Het is is opgenomen in een witte studio, zodat je alles goed kunt zien. Ook is er mondelijke hulp ingesproken, zodat je precies weet welke spieren je voor welke oefening moet gebruiken. 

De video’s bestaan onder andere uit warming-ups, stretch oefeningen, cardio, core oefeningen en nog veel meer. Ook is de voedingshulp heel effectief, en zult u goede tips krijgen voor het verbeteren van uw voedingspatroon. We hebben ook tests klaarstaan, zodat u kunt testen of bijvoorbeeld uw darmen in goede staat zijn. 

Iboya Training biedt een leefstijl programma aan

Mentale rust

Ons team is speciaal naar Thailand gereisd, om daar diverse meditatie video’s op te nemen die u kunt gebruiken. Wij hebben onder andere meditatie video’s over het genereren van energie, een loopmeditatie en ook een ademhalingsoefening. Heeft u nog vragen, of wil je gewoon in contact met ons komen? neem dan een kijkje op onze website. Je kunt ook ons team berichten, bijvoorbeeld via de email. Wij staan altijd voor je klaar om hulp te bieden, of om dingen uit te leggen.